Vacature: parttime verkoopmedewerker m/v

VAN VIS is op zoek naar een bevlogen medewerker! Voor 16 – 24 uur per week in 2 tot 3 vaste dagen per week. Wil jij werken in een omgeving waarin je alle vrijheid hebt om je werk op de beste manier uit te voeren? Is een combinatie van liefde voor je klanten en de allerlekkerste vis een combinatie waar jij heel enthousiast van wordt? Lees dan snel verder! 

Een grove schets van hoe een gemiddelde werkdag eruit ziet: 

08:00 uur

Jouw dag in de Viszaak begint. Om 09:00 uur gaat de winkel open en jij zorgt samen met de andere teamleden dat voor opening van de winkel alles tot in de perfectie is geregeld. Ligt de vis en staan de maaltijden er in de vitrine bij om je vingers bij af te likken? Is alles weer brandschoon?

Alhoewel de eerste klanten binnendruppelen zal de grootste drukte om 11:00 uur beginnen. In de tussentijd snijden we de dagverse haringen en bereiden we de bestellingen voor. 

10:30 uur 

Er was zojuist een oudere dame in de winkel, je weet haar naam en zij weet ook jouw naam. Jullie kennen elkaar goed en maken vaak een praatje. Ze is een terugkerende klant en vindt het erg gezellig en lekker bij ons. Je vindt het contact met haar erg leuk, het geeft je energie. 

12:00 uur 

YEAH! Het eerste spitsuur is begonnen. Bakken, verkopen van onze mooie producten. 

Nu komt alles even samen en je vindt dit te gek! 

14:30 uur 

De eerste grote golf mensen zit erop, maar we zullen als team alles in de winkel vlot moeten trekken om de volgende golf mensen te ontvangen. Dat betekent de afwas doen, vitrine bijvullen en natuurlijk de aanwezige klanten aandacht geven en bedienen. 

16:00 uur 

De TWEEDE ronde! Gelukkig waren jullie voorbereid. Niet stilzitten, maar knallen. Ook die tweede stroom mensen, die allemaal binnen snel geholpen wensen te worden en hun visje mee willen nemen is weer goed doorstaan.

17:00 uur 

We beginnen langzaam wat op te ruimen en te poetsen om ervoor te zorgen dat we de winkel weer netjes wordt achterlaten voor de volgende werkdag. 

Wat vragen wij; 

Een opleiding vinden we niet heel belangrijk. Maar we kijken liever naar iemands potentie, capaciteiten en competenties. Gezien de combinatie van liefde voor de klant en het juiste gevoel hebben bij het verkopen van ons lekkere stukjes vis is het een pre als je horeca ervaring hebt. (Nog niet de ervaring, maar er wel van overtuigd dat jij dé juiste persoon bent? Overtuig ons!) Daarnaast werken we met een klein team waarbij flexibiliteit in uren en dagen bij bijvoorbeeld vakanties gewenst is. 

Wat bieden wij; 

  • Veel verantwoordelijkheid en vrijheid, maar die verdien je zelf! 
  • Een baan voor langere duur, met uitzicht op een vast dienstverband 
  • Een leuke ambitieuze werksfeer in een groeiend bedrijf 
  • Ruimte voor eigen inbreng 
  • Salaris afhankelijk van kennis & kunde sollicitant 
  • Mogelijkheid om mee te groeien in toekomstige ontwikkelingen

Interesse? Solliciteer direct!

Bel ons op 040 303 46 12 of stuur een e-mail naar [email protected].
We horen graag van je!