Ambitieus, ondernemend en gepassioneerd

Mijn naam is Stan van Lieshout, eigenaar van VAN VIS. De grootste tijd van mijn leven heb ik in Nuenen doorgebracht en gewoond. Als jonge jongen groeide ik al op met vis en na mijn Horeca opleiding ben ik begonnen met werken als visspecialist op diverse markten in de regio. Mijn passie voor ondernemen werd hier al aangewakkerd. In 2020 is mijn droom werkelijkheid geworden, het openen van mijn eigen visspeciaalzaak!

Ik wilde graag een visspeciaalzaak van deze tijd openen, die verweven is in de gemeenschap. Een eigenzinnige en sfeervolle winkel met een breed assortiment van de lekkerste vis en huisgemaakte producten. Ik ben ambitieus en heb aandacht voor duurzaamheid. Daarom zorg ik ervoor dat we duurzame, wilde en gekweekte vis verkopen die op verantwoordelijke manier is gevangen. Samen met mijn team hoop ik je wegwijs te maken in de wereld VAN VIS. Je bent van harte welkom!

Alles VAN VIS

Mocht je naar iets speciaals op zoek zijn, dan leveren we uiteraard ook op bestelling. De volgende dag hebben we het dan kraakvers voor je klaar liggen. VAN VIS levert naast particulieren, ook aan horeca, instellingen en bedrijven.

Daarnaast kunnen we catering en bedrijfslunches voor je verzorgen. Informeer maar eens naar onze mogelijkheden. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel.

Neem contact op